Eri tapoja tukea UNICEFin työtä

Laita hyvä jakoon Whatsapp

Eri tapoja tukea UNICEFin työtä

Yrityksesi voi osallistua työhömme eri tavoin; joko lahjoittamalla tai esimerkiksi antamalla käyttöömme osaamista kuten lakiapua, mainontaa tai viestintää.

Lahjoita Lastenrahastoon tai hätäapuun

Voit tukea työtämme tekemällä lahjoituksen UNICEFin Lastenrahastoon tai hätäapurahastoon. Jokainen lahjoitus on sijoitus lapsiin.

» Tee lahjoitus

Kuukausittainen lahjoitus

Kuukausittaisella lahjoituksella yrityksenne auttaa säännöllisesti kaikista heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Lahjoitus tapahtuu kätevästi joko pankki- tai luottokortilta.

Voitte kertoa esimerkiksi yrityksenne toimintaa ja arvoja tai vastuullisuutta esittelevällä sivulla siitä, että tuette säännöllisesti UNICEFin toimintaa.

» Lahjoita kuukausittain

Kumppanuus

Yrityskumppanuus on yrityksen ja UNICEFin yhteisesti kehittämä ja räätälöity yhteistyömuoto. Ryhtymällä yrityskumppaniksi voit tehdä UNICEFin kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä maailman lasten hyväksi.

» Tutustu kumppanuuteen

Anna UNICEF-lahja

UNICEF-lahjalla voit ilahduttaa yrityksesi sidosryhmiä ja samalla auttaa maailman lapsia. UNICEF-lahja sisältää elintärkeitä tarvikkeita, joita UNICEF toimittaa niitä tarvitseville lapsille ympäri maailman.

» UNICEF-lahjakauppaan

Uudet ideat

Jos sinulla tai yritykselläsi on uusi idea varainhankintaan tai mahdollisuus tukea meitä muilla tavoilla, kerro siitä meille.

Ota yhteyttä:

Yritysasiakkuuspäällikkö Nina Vähäpassi, puhelin 050 505 6467

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@unicef.fi