Yhteistyö yritysten kanssa

Laita hyvä jakoon Whatsapp

Teemme yhteistyötä yritysten kanssa, jotta lapsen oikeudet turvalliseen ja hyvään elämään toteutuisivat. Tervetuloa mukaan!

UNICEF on maailman arvostetuin ja tunnetuin lastenjärjestö. Olemme tehneet yhteistyötä yritysten kanssa jo kymmenien vuosien ajan.

Suomen UNICEF tekee yhteistyötä yritysten kanssa monin eri tavoin:

  1. Kumppanuus on räätälöityä, sopimukseen perustuvaa pitkäaikaista yhteistyötä, jolla tuetaan sekä maailman lapsia että yrityksen intressejä. Lue lisää kumppanuusohjelmastamme

  2. Autamme yrityksiä kunnioittamaan ja edistämään lapsen oikeuksia liiketoiminnassaan. Lue lisää UNICEFin yritysvastuuosaamisesta ja yhteistyömahdollisuuksista.

  3. Yhteistyö yrityksen tuotteiden, palvelujen tai erityisosaamisen hyödyntämiseksi UNICEFin ohjelmatyössä innovatiivisten kumppanuuksien kautta. Lue lisää innovatiivisista kumppanuuksistamme.

Työmme perustuu YK:n lapsen oikeuksien sopimukseen, jonka tärkein tavoite on perusoikeuksien - terveyden, koulutuksen, tasa-arvon ja turvan - takaaminen kaikille lapsille. UNICEF ei saa tukea YK:n budjetista, joten tarvitsemme tukea niin yksityisiltä ihmisiltä kuin yrityksiltäkin.

Tutustu, millä tavoin yrityksenne voi osallistua lapsen oikeuksien edistämiseen.

Ota yhteyttä

Yritysyhteistyön johtaja, Outi Mikkonen, 050 476 9999 outi.mikkonen@unicef.fi
Yritysyhteistyöpäällikkö, Nina Vähäpassi, 050 505 6467, nina.vahapassi@unicef.fi