Lahden vapaaehtoisryhmä

Hei, tule mukaan UNICEFin vapaaehtoistyöhön.

UNICEF Lahden vapaaehtoisryhmä on tehnyt jo yli 20 vuotta työtä maailman lasten auttamiseksi. UNICEF Lahden vapaaehtoisryhmä osallistuu erilaisiin tapahtumiin, valmistaa ja myy Anna ja Toivo -nukkeja, järjestää lipaskeräyksiä ja käy kertomassa UNICEFin työstä.
 
Sinäkin voit tulla mukaan auttamaan ja ideoimaan uusia tapoja lasten auttamiseksi. Vapaaehtoisena voit auttaa maailman lapsia osallistumalla kanssamme vaikka vain yhteen tapahtumaan tai voit tulla mukaan koko energiallasi ja innollasi. Kokoonnumme kerran kuukaudessa ja ajan sekä paikan voit tarkistaa tapahtumat kohdasta.Kokoustiloihin on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Olet siis lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme. 

Anna ja Toivo -nukkeja myynnissä tapahtumien lisäksi myös Puoti-liikkeessä, osoitteessa Rautatienkatu 13. Tervetuloa!

 

 

 

Tapahtumat ja kokoukset

  • 14.10. - 26.10.2019. Nukkenäyttely Wellamo-opistolla, Lahti

    14.10.2019 klo 17:00 - 26.10.2019 klo 14:00
    Lahti

    Anna ja Toivo-nuket 2 viikon ajan näytillä Opiston suuressa vitriinissä sisääntuloaulassa. Kaikki nuket ovat lunastettavissa, tule antamaan koti omalle suosikillesi! Varauslista ja ohjeet paikan päällä.

    Osoite: Wellamo-opiston aula, Kirkkokatu 16, Lahti

 

Yhteystiedot

Korvaa sähköpostiosoitteissa [at] - teksti @-merkillä. Muotoa käytetään, jotta sähköpostiosoitteita ei voisi automaattisesti kerätä roskapostitustarkoituksiin. 

uniceflahti[at]gmail.com