Lahden vapaaehtoisryhmä

Hei, tule mukaan UNICEFin vapaaehtoistyöhön.

UNICEF Lahden vapaaehtoisryhmä on tehnyt jo yli 20 vuotta työtä maailman lasten auttamiseksi. UNICEF Lahden vapaaehtoisryhmä osallistuu erilaisiin tapahtumiin, valmistaa ja myy Anna ja Toivo -nukkeja, järjestää lipaskeräyksiä ja käy kertomassa UNICEFin työstä.
 
Sinäkin voit tulla mukaan auttamaan ja ideoimaan uusia tapoja lasten auttamiseksi. Vapaaehtoisena voit auttaa maailman lapsia osallistumalla kanssamme vaikka vain yhteen tapahtumaan tai voit tulla mukaan koko energiallasi ja innollasi. Kokoonnumme kerran kuukaudessa ja ajan sekä paikan voit tarkistaa tapahtumat kohdasta.Kokoustiloihin on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Olet siis lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme. 

Anna ja Toivo -nukkeja myynnissä tapahtumien lisäksi myös Puoti-liikkeessä, osoitteessa Rautatienkatu 13. Tervetuloa!

 

 

 

Tapahtumat ja kokoukset

  • 21.8. - 31.10.2020. Hyväntekeväisyysmyynti kirpparilla, Lahti

    21.8.2020 klo 10:00 - 31.10.2020 klo 10:23
    Lahti

    Tule ostoksille kirpputori Torixille ja tee hyvää 💙.Ostamalla UNICEFin hyväntekeväisyyspöydästä olet mukanamme lasten puolella!Myynnissä lasten ja aikuisten vaatteita, kenkiä ym. Pöytämme, nro 46, tuotto menee lyhentämättömänä UNICEFin Lastenrahastoon ja maailman hädänalaisten lasten hyväksi.TERVETULOA! 💙.#lastenpuolella

    Osoite: Kirpputori Torix, Vanhatie 25, Lahti, (Holman Prisman vieressä).ma suljettu ti-pe 10-18 la-su 10-15

 

Yhteystiedot

Korvaa sähköpostiosoitteissa [at] - teksti @-merkillä. Muotoa käytetään, jotta sähköpostiosoitteita ei voisi automaattisesti kerätä roskapostitustarkoituksiin. 


Leena Vilponen, uniceflahti@gmail.com