Helsingin vapaaehtoisryhmä

Tule sinäkin mukaan, voit osallistua oman aikataulusi mukaisesti kokouksiin sekä valita sinua kiinnostavat tapahtumat.

Helsingin vapaaehtoisryhmä on toiminut pitkään. Keräämme varoja vapaaehtoisvoimin maailman lasten hyvinvoinnin edistämiseksi. Ryhmäämme kuuluu kaiken ikäisiä aktiivisia vapaaehtoisia. 

Olemme mukana mm. UNICEFin Janoviikoilla ja hätäapukeräyksissä. Nukketiimimme kokoontuu keskiviikkoisin Kalliossa Anna & Toivo –nukkejen parissa. Olemme mukana myös muissa tapahtumissa ympärivuoden, kuten jo perinteeksi syntyneessä Tyhjä Kulho –tapahtumassa. Vuosi huipentuu joulumyyntiin Kampin kauppakeskuksessa. Suunnittelemme myös innokkaasti uusia tapahtumia ja tapoja vaikuttaa.

Tervetuloa mukaan toimintaamme, tule rohkeasti seuraavaan kokoukseemme (katso ajankohta tapahtumat-kohdasta) tai laita sähköpostia unicefvapaaehtoiset.helsinki[at]gmail.com. Jos olet kiinnostunut tekemään Anna & Toivo –nukkeja, voit tulla mukaan seuraavaan nukkepajan kokoontumiseen, jonka ajankohta löytyy tapahtumat-kohdasta.

Helsingin ryhmän nukkepaja

Kalliolan setlementtitalo, Sturenkatu 11

Nukkepajasta voi ostaa Anna ja Toivo -nukkeja sekä muita vapaaehtoisten tekemiä käsitöitä. VAIN KÄTEISELLÄ. Aukioloajat: keskiviikkoisin klo 17.00-19.00, tarkista seuraava ajankohta tapahtumat-kohdasta, sillä loma-aikoina nukkepaja ei ole avoinna. 

Tervetuloa myös tutustumaan miten ryhmäläisemme toteuttavat käsitöitä ja nukkeja.

 
Liity myös Facebookissa UNICEF Helsinki -ryhmän faniksi -https://www.facebook.com/pages/Unicef-Helsinki/183965641640777 -niin saat ajankohtaista tietoa tapahtumistamme.
 
TERVETULOA MUKAAN!
 
Interested in joining our international group. Contact unicefvapaaehtoiset.helsinki[at]gmail.com

Tapahtumat ja kokoukset

 • 15.1. - 10.6.2020. Nukkepaja, Helsinki

  15.1.2010 klo 17:00 - 10.6.2020 klo 19:00
  Helsinki

  Nukkepaja kokoontuu Kalliolassa keskiviikkoisin kello 17 - 19 välisenä aikana ( ei 20.5. ), tekemään nukeja ja muita käsitöitä. Tervetuloa mukaan. Nukkepajalta voi myös ostaa nukkeja, VAIN KÄTEISELLÄ. Kalliolaan pääset 3, 6, 7 raitiotievaunuilla sekä kaikilla Sturenkadun kautta ajavilla busseilla.

  Osoite: Kalliolan Setlementtitalo, Sturenkatu 11, 00510 Helsinki, Naapuruustila 1. (alakerta)
  Karttalinkki:Avaa kartta

 • 10.2.2020. Vapaaehtoisten tapaaminen ja kiitoskahvit, Helsinki

  10.2.2020 klo 17:30-19:30
  Helsinki

  Ohjelmassa vuoden 2019 kiitoskahvit ja Suomen UNICEFin vapaaehtoistyön näkymät alkaneelle vuodelle sekä muut ajankohtaiset asiat. Tervetuloa!

  Osoite: UNICEFin toimisto, Työpajankatu 5

 Yhteystiedot

Korvaa sähköpostiosoitteissa [at] - teksti @-merkillä. Muotoa käytetään, jotta sähköpostiosoitteita ei voisi automaattisesti kerätä roskapostitustarkoituksiin.

unicefvapaaehtoiset.helsinki[at]gmail.com