Apusi on elintärkeää

Laita hyvä jakoon Whatsapp

Sinä voit pelastaa lapsen hengen

Lahjoitan *

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.

Tästä on kyse: useassa Afrikan maassa ja Jemenissä on käynnissä nälkäkriisi

Kuivuus, väkivalta, taudit ja pakolaisuus. Siinä syitä lasten aliravitsemuksen lisääntymiselle Somaliassa, Etelä-Sudanissa, Nigeriassa ja Jemenissä. Humanitaaristen kriisien keskellä perheiden pääsy terveyspalveluiden ja puhtaan veden piiriin on vaikeutunut.

Nälkäkriisi vaikuttaa pahiten lapsiin. Aliravitsemus heikentää vastustuskykyä ja taudit, kuten ripuli voivat olla tappavia. Pitkittynyt aliravitsemus vaikuttaa koko loppuelämään, sillä se hidastaa lasten kasvua ja aivojen kehitystä. Siksi nyt tarvitaan ripeitä toimia.

Lasten aliravitsemuksen estäminen ja hoitaminen on yksinkertaista. Toimittamalla perheille esimerkiksi puhdasta vettä lapset pysyvät terveempinä. Aliravitsemuksesta kärsivä lapsi voi toipua ennalleen maapähkinätahnan tai energiapitoisen maidon avulla. 

Sinun tuellasi UNICEF vie avun perille. Jo pienellä lahjoitussummalla voit pelastaa lapsen hengen. Kahdellakymmenellä eurolla yksi lapsi saa 58 pussia elintärkeää maapähkinätahnaa – se riittää melkein kolmeksi viikoksi. 

Avun tulee olla kestävää. UNICEF työskentelee yhdessä paikallisten kumppaneiden kanssa, jotta terveyspalvelut ja puhdas vesi saadaan kaikkein vaikeimmin saavutetuille seuduille pysyvästi.

VOIT MYÖS LAHJOITTAA TEKSTIVIESTILLÄ:
- LÄHETÄ VIESTI UNICEF10 NUMEROON 16110.
- VIESTIN HINTA ON 10 EUROA.

Apu menee perille

Hintaesimerkkejä

Lahjoituksellasi teet ihmeitä

10 € = 16 pakettia energiakeksejä

20 € = 58 pussia maapähkinätahnaa

50 € = 56 pussia energiapitoista maitoa

Uutinen

UNICEF on paikan päällä auttamassa lapsia

Lasten aliravitsemus on lisääntynyt useassa Afrikan maassa. Aliravitsemuksen hoitoon on yksinkertainen ratkaisu.

Katso Umaran tarina

Umara on vain seitsemän kuukauden ikäinen ja kärsii vakavasta aliravitsemuksesta.

Aliravitsemusta hoidetaan ravitsevalla maapähkinätahnalla, jota Umarakin saa UNICEFin tuella.