Joulukuun tärkeimmät teemat

Vielä ehdit, kohta on joulu!

Vaikuttavimmat joululahjat ja -kortit UNICEF-myyntipisteistä

Löydä tämän joulun vaikuttavimmat lahjat UNICEFin vapaaehtoisten myyntipisteistä eri puolilta Suomea.

Liity helposti netissä

Liity mukaan kuukausilahjoittajaksi

Jo yli 80 000 suomalaista lahjoittaa kuukausittain pienen summan maailman lasten tueksi. Liity sinäkin mukaan!

Liity kuukausilahjoittajaksi »

Joululahjavinkkimme yrityksille

Anna tänä jouluna maailman kallein lahja

Oletko yrityspäättäjä? Anna maailman kallisarvoisin lahja: auta meitä toimittamaan lääkkeitä, jatkamaan rokottamista ja rakentamaan kouluja sinne, missä niitä kipeästi tarvitaan.

Anna joulun vaikuttavin yrityslahja »

Uutiset ja blogikirjoitukset

Uutinen

Metso Outotec tukee UNICEFin työtä Beirutin räjähdysalueella 900 000 eur arvoisella lahjoituksella

Metso Outotec tukee UNICEFin työtä Beirutin lasten hyväksi. Yhtiö lahjoittaa UNICEFille laitteita, joiden avulla räjähdyksen tuhoamien rakennusten ja teiden betonia ja asfalttia saadaan tehokkaasti käsiteltyä ja kierrätettyä. Työ auttaa katastrofialueen jälleenrakentamisessa ja puhtaan veden, sanitaation sekä hygieniapalvelujen tuottamisessa tuhansille lapsille. Lahjoituksen arvo on noin 900 000 euroa.
Uutinen

100 päivää Beirutin räjähdyksistä: UNICEF auttaa kaupunkilaiset takaisin arkeen

Beirutin lapset saavat rokotuksia, koulutusta, psykososiaalista tukea ja puhdasta vettä myös suomalaisvaroin. Metso Outotecin 900 000 euron arvoinen lahjoitus auttaa kaupungin jälleenrakentamisessa ja veden, sanitaation sekä hygieniapalveluiden tuottamisessa tuhansille lapsille.
Uutinen

Etiopian konflikti johtanut 2,3 miljoonan lapsen humanitaarisen avun tarpeeseen

UNICEF varoittaa lasten syvenevästä ahdingosta taistelualueella Etiopiassa ja pakolaisleirillä Sudanissa. Aliravitsemuksen pelätään pahenevan, kun turvattomuus vaikeuttaa auttajien työtä.
Uutinen

Timo Parvela ja UNICEF julkaisevat yhdessä Maukan ja Väykän joulukalenterin

Joulukalenterin tarinoissa seikkailevat Parvelan lastenkirjoista tutut päähenkilöt Maukka-kissa ja Väykkä-koira. Parvela on lukenut Maukka ja Väykkä -joulukalenterin sadut itse äänikirjaksi ja jaksoja julkaistaan verkossa ja sosiaalisessa mediassa joka päivä jouluaattoon saakka.
Uutinen

Nälänhätä uhkaa miljoonia lapsia Jemenissä - Suomen UNICEF aloitti Black Friday -keräyksen

UNICEFin pääjohtaja Henrietta Fore varoittaa, että yli 12 miljoonaa jemeniläislasta tarvitsee välitöntä humanitaarista apua. Suomen UNICEF tukee sodan repimän maan lapsia aloittamalla Black Friday -keräykseen Facebookissa ja nettisivuillaan.
Uutinen

Hopeinen lastensuojelumitali Suomen UNICEFin Inka Hetemäelle

Suomen UNICEFin ohjelma- ja vaikuttamistyönjohtaja Inka Hetemäki palkittiin elämäntyöstään lapsen oikeuksien edistämisessä.
Esittelyssä: maailman tärkein ihmisoikeussopimus.
Lapsen oikeuksien sopimus

Unicef on maailman vaikutusvaltaisin lastenjärjestö.

UNICEF on YK:n lastenjärjestö, joka toimii yli 190 maassa. Suomen UNICEF työskentelee, jotta jokaisen lapsen oikeudet toteutuvat, kaikkialla maailmassa. Lasten hyvinvointi on välttämätön edellytys kehitykselle.

Lue lisää UNICEFIN toiminnasta

Laita hyvä jakoon Whatsapp

Kuule UNICEFin toiminnasta ja tilaa Unicefin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet säännöllisesti missä liikumme ja kuinka autamme maailmalla? Uutiskirje ilmestyy noin 1–2 kertaa kuukaudessa ja voit peruuttaa sen milloin tahansa.

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.